Oktober

Tänk att det redan är Oktober månad ! Och frågan är blir det valpar, eller inte ?

Ohl-Gha har inte blivit tjock, men ändrat beteende. Hon är Vrålhungrig, fräser ifrån de andra om de kommer för nära henne, ganska trött osv. Jag kan tycka att hon blivit liite tjockare, men är det vinterpäls på gång som luras ?

 

I går när vi var i Änjansdalen, promenad i naturen ca 1 ½ timme, så lade sig Ohl-Gha ner på backen och vilade ? Har aldrig hänt ! Min nippertippa lägga sig ner och vila, dels kan matte försvinna, sen blir man ju lortig ... Vi får svar på detta om ca 14 dar.

 

Jag ser ju valparna i min fantasi, vilka fantastiska skapelser efter så vackra hundar. Jag ska ju förstås spara, och ser sen gärna att några hamnar hos utställningsintresserade eller aktiva familjer , där Chowen är delaktig med sin flock. Gärna med erfarenhet av rasen, det betyder mycket för mig.

 

Vi får som sagt vänta, och jag har väntat i 5 år nu, tycker det är Ganska länge, och att det är dags för Ohl-Gha & Fabian valpar på Miata´s.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » 2 år har gått:  ”Gott Nytt År på er!!! & så får vi säga Gott Nytt År till alla underbara Ängla vo..”

  • Katta » Min Prinsessa:  ”Åh vad jobbigt!! Tårarna rinner trots att jag aldrig träffat henne. Men jag vet ..”

  • Gunilla » Min Prinsessa:  ”Ja, nog får man tårar i ögonen när man läser det du skriver, Ursch vad hemskt m..”

  • Anna-Lena » Min Prinsessa:  ”Styrke kramar till min vän. Får tårar i ögonen när jag läser, även fast jag reda..”

  • Anna Vikström » Min Prinsessa:  ”Sara jag lider verkligen med dig, tårarna rinner när jag läser det du skriver. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-