Här är vi

Vi har haft en underbar helg med hundarna ute i naturen. De har fått sprungit lösa flera gånger. Till och med Charlie, som jag inte litar på så där 100. Så är jag så rädd om honom att han ska göra sig illa den klumpedunsen.

Han älskar ju vatten, sitter gärna och svalkar sig, men han fattar inte att man ska börja simma om det blir djupt, utan han gör som en flodhäst. Går på botten, så det bubblar upp til ytan, Stackars lille greken, flera gånger har jag fått dragit upp honom, och då ser han så där oskyldigt liten ut, bara blinkar och hostar, och undrar  -Vad hände ? Älskade lille vän, hur ska jag våga släppa kopplet vid vattendrag ?

 

Valencia älskar ju att bada, och slaska ner sig så fort hon hinner. Hon håller på att byta päls så hon ser ut som ett lamm med sin lockiga valp, ja ett blött rödlockigt  lamm. God och glad kommer hon rusandes från än det ena eller andra hållet på våra utflykter. Glädjen själv !

Vi hade med kameran, och lyckades få ett Miatafoto.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » 2 år har gått:  ”Gott Nytt År på er!!! & så får vi säga Gott Nytt År till alla underbara Ängla vo..”

  • Katta » Min Prinsessa:  ”Åh vad jobbigt!! Tårarna rinner trots att jag aldrig träffat henne. Men jag vet ..”

  • Gunilla » Min Prinsessa:  ”Ja, nog får man tårar i ögonen när man läser det du skriver, Ursch vad hemskt m..”

  • Anna-Lena » Min Prinsessa:  ”Styrke kramar till min vän. Får tårar i ögonen när jag läser, även fast jag reda..”

  • Anna Vikström » Min Prinsessa:  ”Sara jag lider verkligen med dig, tårarna rinner när jag läser det du skriver. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-