Ett år sen

Tänk att det är ett år sen som Charlie busade runt som en tok i vår trädgård här i Sifferbo. Jag hämtade ju honom i Athen där han enbart rastats på cementplattor.

Så ni kan tänka er glädjen att se  honom springa runt på gräsmattan och jaga äpplen. Full attack på de nedfallna äpplena med sylvassa valptänder i högsta hugg.. Han hade sitt blå BlingBlinghalsband och var hur söt som helst. Ja det va väl sådär 25 kg mindre Charlie.Han kan busa lika mycket idag, slänger sig i hammocken gungar en stund och så ner igen. Eller tar ett race med de andra i hundgården , Det är Charlie det !!


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » 2 år har gått:  ”Gott Nytt År på er!!! & så får vi säga Gott Nytt År till alla underbara Ängla vo..”

  • Katta » Min Prinsessa:  ”Åh vad jobbigt!! Tårarna rinner trots att jag aldrig träffat henne. Men jag vet ..”

  • Gunilla » Min Prinsessa:  ”Ja, nog får man tårar i ögonen när man läser det du skriver, Ursch vad hemskt m..”

  • Anna-Lena » Min Prinsessa:  ”Styrke kramar till min vän. Får tårar i ögonen när jag läser, även fast jag reda..”

  • Anna Vikström » Min Prinsessa:  ”Sara jag lider verkligen med dig, tårarna rinner när jag läser det du skriver. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-