I Kärlekens tecken

Vi ska ju på Bröllop idag. Ett utebröllop i en trädgård i Borlänge. Vi har beställt smörgåstårta eftersom alla tar med egen picnic . Helst skulle vi väl suttit på filtar i gräset, men jag tar med mina utställningsstolar .

Det har ju regnat rejält det senaste dygnet, men lovas bättre nu på eftermiddagen.

Nu längtar jag till de fina höstdagarna, med långa sköna promenader i skogen med hundarna. Det är så underbart att låta dem springa hur mycket de vill i skogen. Vackra färger ,klar luft och förhoppningsvis en tjockare Ohl-Gha.

Jo jag längtar till hösten !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » 2 år har gått:  ”Gott Nytt År på er!!! & så får vi säga Gott Nytt År till alla underbara Ängla vo..”

  • Katta » Min Prinsessa:  ”Åh vad jobbigt!! Tårarna rinner trots att jag aldrig träffat henne. Men jag vet ..”

  • Gunilla » Min Prinsessa:  ”Ja, nog får man tårar i ögonen när man läser det du skriver, Ursch vad hemskt m..”

  • Anna-Lena » Min Prinsessa:  ”Styrke kramar till min vän. Får tårar i ögonen när jag läser, även fast jag reda..”

  • Anna Vikström » Min Prinsessa:  ”Sara jag lider verkligen med dig, tårarna rinner när jag läser det du skriver. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-