Sensommar

Är jag den enda som tycker att det är en skön årstid nu ? Lite svalare ute, man orkar vara ute utan att svettas mängder. Jag shoppade nya uteblommor i går , ja även nya stora svarta krukor i plåt häromdan.

Cemonia fixade till hjärtat i små vita stenar, som är ett minneshjärta till Tyrah. Tänk att jag tänker på Tyrah nästan dagligen, och söndagar på svensktoppen hör jag  " I Did it For Love "

Den låten är underbar och tårar rinner nerför min kind varje gång jag hör den.,

 

I dag blir det nog lite pyssel hemma, eller om jag ska ut och åka lite.Kanske spontanfika hemma hos nån av mina vänner ? Nästa helg är vi ju på bröllop, kommer bli spännande ett hemmabröllop i trägården , med fikakorgar i gräsmattan. Fantastisk, Ett med Naturen liksom..

Önskar er alla en skön Helg, Och tänker på alla Chowar som äntligen slipper ha det jobbigt med värmen, så skönt !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » 2 år har gått:  ”Gott Nytt År på er!!! & så får vi säga Gott Nytt År till alla underbara Ängla vo..”

  • Katta » Min Prinsessa:  ”Åh vad jobbigt!! Tårarna rinner trots att jag aldrig träffat henne. Men jag vet ..”

  • Gunilla » Min Prinsessa:  ”Ja, nog får man tårar i ögonen när man läser det du skriver, Ursch vad hemskt m..”

  • Anna-Lena » Min Prinsessa:  ”Styrke kramar till min vän. Får tårar i ögonen när jag läser, även fast jag reda..”

  • Anna Vikström » Min Prinsessa:  ”Sara jag lider verkligen med dig, tårarna rinner när jag läser det du skriver. F..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-